Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Montecatini Terme

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Montecatini Terme. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Montecatini Terme. Hyrbil Montecatini Terme är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo, Smart Car, Smart, Peugeot 107 och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Montecatini Terme.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Renault Modus. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även BMW 3 series, Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, Mercedes C220 Cdi och Fiat Croma Stationwagon.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater. Det finns också BMW 525 Cdi, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes C220 wagon, Mercedes E220 och Mercedes E200 i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Montecatini Terme fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Montecatini Terme

Montecatini Terme erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Bacino di Suviana, Bacino del Brasimone, Lago Baccio och Lago Santo, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Parker av Le Cascine, så kontrollera dessa är du har tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Naturreservat Appennino Tosco-Emiliano National Park, Bron Ponte Vecchio, Kyrkans Basilica di Santa Maria Novella, Basilica di Santa Maria del Fiore och Santa Croce, Dam Diga, Palace Palazzo Pitti och Palazzo Vecchio, Rundat Mugello Circuit, Ruiner Semifonte, Torget Piazza della Signoria, Torn Lutande tornet i Pisa (Torre di Pisa) och Torre della Meloria och Dalen Mugello, Garfagnana och Valle del Setta.

Inte tveka och boka din hyrbil Montecatini Terme idag.

Populära destinationer