Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Ceské Budejovice

På Ceské Budejovice, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Ceské Budejovice är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Ceské Budejovice finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Smart Car, Fiat 500 och Toyota Aygo, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Ceské Budejovice.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Toyota Avensis. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat 2.0, Volkswagen Passat Stationwagon, Peugeot 607, Chrysler Sebring och BMW 3 Series. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Ceské Budejovice är Citroen Jumper 8 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Ceské Budejovice fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Ceské Budejovice

Ceské Budejovice erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Munický Rybník, Bezdrev, Dehtář och Vlhlavský Rybník. Munický Rybník är belägen ungefär 8 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Kyrkans av Svatá Anna mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Castle Schloss Rosenhof, Schloss Rosenau och Schickenhof och Monumentet Geyersteine, Štifterův Pomník och Europäische Wasserscheide.

Inte tveka och boka din hyrbil Ceské Budejovice idag.

Populära destinationer