Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Prag City

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Prag City sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Prag City är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Prag City finns i många former och storlekar. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Tjeckien innehåller Smart Car, Fiat 500 och Toyota Aygo. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Prag City.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Peugeot 207, Peugeot 207 Stationwagon och Ford Fiesta. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Toyota Avensis Erbjuds också på den här platsen.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Prag City är Citroen Jumper 8 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Prag City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Prag City

Prag City erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Pilský Rybník, Dolejší Padrťský Rybník och Hořejší Padrťský Rybník. En annan typ av attraktion på din lista bör Parker av Valdštejnská zahrada.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Český Kras, Bron Karlsbron (Karlův most), Kyrkans Kostel svatého Mikuláše, Chrám svatého Víta och Kostel svaté Ludmily, Castle Pražský hrad, Vyšehrad och Karlštejn, Dam Vranská přehrada, Štěchovická přehrada och Slapská přehrada, Köpcentrum Centrum Chodov, Monumentet St. Wenceslas statue, Socha Jana Žižky och Národní památník Vítkov, Palace Palác Kinských och Parlament České republiky, Torget Staroměstské náměstí och Wenceslas Square, Stadion AC Sparta Prague, Stadion Evžena Rošického och Sazka aréna och Teater Národní divadlo och Prague State Opera.

Inte tveka och boka din hyrbil Prag City idag.

Populära destinationer