Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Ostrava Flygplats

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Ostrava Flygplats. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Ostrava. Hyrbil Ostrava Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo, Smart Car och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Ostrava Flygplats.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Toyota Avensis. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Peugeot 607, Volkswagen Passat Stationwagon, Chrysler Sebring, BMW 3 Series och Volkswagen Passat 2.0.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Ostrava Flygplats är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Ostrava Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Ostrava Flygplats

Ostrava erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Lake Rybnickie Jezioro när de går till Ostrava. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Kyrkans av Svatá Marie, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Castle Kończyce Małe - Zamek XV w., Wodzisław Śląski - Ruiny Baszty och Rzuchow - Zameczek och Dalen Rovné och Hornomoravský Úval.

Inte tveka och boka din hyrbil Ostrava Flygplats idag.

Populära destinationer