Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Prag Parizska

Prag Parizska är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Prag Parizska eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Prag Parizska är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Smart Car, Fiat 500 och Toyota Aygo. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Prag Parizska.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Peugeot 207 Stationwagon, Peugeot 207 och Ford Fiesta. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Toyota Avensis, Volkswagen Golf och Ford Focus Stationwagon. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Prag Parizska är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Citroen Jumper 8 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Prag Parizska fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Prag Parizska

När du besöker Prag Parizska som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Pilský Rybník, Pilský Rybník, Dolejší Padrťský Rybník och Hořejší Padrťský Rybník. Parker Av Valdštejnská zahrada är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Český Kras, Bron Karlsbron (Karlův most), Kyrkans Kostel svaté Ludmily, Kostel svatého Mikuláše och Chrám svatého Víta, Castle Vyšehrad, Pražský hrad och Karlštejn, Dam Vranská přehrada, Štěchovická přehrada och Slapská přehrada, Köpcentrum Centrum Chodov, Monumentet St. Wenceslas statue, Socha Jana Žižky och Národní památník Vítkov, Palace Palác Kinských och Parlament České republiky, Torget Wenceslas Square och Staroměstské náměstí, Stadion AC Sparta Prague, Stadion Evžena Rošického och Sazka aréna och Teater Prague State Opera och Národní divadlo.

Inte tveka och boka din hyrbil Prag Parizska idag.

Populära destinationer