Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Prag Flygplats

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Prag Flygplats. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Prag. Hyrbil Prag Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo, Smart Car och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Prag Flygplats.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Peugeot 207, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Toyota Avensis.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Prag Flygplats är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Prag Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Prag Flygplats

Prag erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Pilský Rybník, Pilský Rybník, Dolejší Padrťský Rybník och Hořejší Padrťský Rybník. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Parker av Valdštejnská zahrada, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Český Kras, Bron Karlsbron (Karlův most), Kyrkans Kostel svaté Ludmily, Kostel svatého Mikuláše och Chrám svatého Víta, Castle Vyšehrad, Pražský hrad och Karlštejn, Dam Vranská přehrada, Štěchovická přehrada och Slapská přehrada, Köpcentrum Centrum Chodov, Monumentet St. Wenceslas statue, Socha Jana Žižky och Národní památník Vítkov, Palace Palác Kinských och Parlament České republiky, Torget Wenceslas Square och Staroměstské náměstí, Stadion Stadion Evžena Rošického, AC Sparta Prague och Sazka aréna och Teater Prague State Opera och Národní divadlo.

Inte tveka och boka din hyrbil Prag Flygplats idag.

Populära destinationer