Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Basel Flygplats

På Basel Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Basel Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Basel Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Basel Flygplats.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Toyota Avensis och Volkswagen Golf. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Audi A4, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Audi A4 Avant Estate och Mercedes C Class. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Basel Flygplats är Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Basel Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Basel Flygplats

Basel erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Schluchsee, Titisee, Hallwilersee och Mauensee. Schluchsee är belägen ungefär 40 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Parker av Eremitage Arlesheim mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Giritz och Machme, Gamla webbplats Augusta Raurica, Byggnader Messeturm Basel, Kyrkans Dom Arlesheim, Kirche Arisdorf och Sankt- Johannes, Castle Schloss Binningen, Burgeln och Hallwil, Köpcentrum Der Laden - Ihr Biofachgeschäft, Religiösa webbplats Goetheanum, Ruiner Burg Landskron och Schneeburg, Stadion St. Jakob-Park, Torn Spalentor och Blosenbergturm och Dalen Ambringer Grund, Narsinger Grund och Ehrenstetter Grund.

Inte tveka och boka din hyrbil Basel Flygplats idag.

Populära destinationer