Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Genève City

Genève City är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Genève City eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Genève City är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Genève City.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Volkswagen Passat Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Citroen Jumper 8 Seater. Det finns också Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 och Mercedes SLK i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Genève City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Genève City

När du besöker Genève City som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Lac des Rousses, Genèvesjön (Lake Geneva), Lac d'Annecy och Lac de Joux, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Om du vill besöka något lite annorlunda, är Castle Château de Bossey en hög rekommendation.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Dam Barrage de Vouglans, Stadion Stade de Genève och Dalen Vallée de Joux, Val Chézery och La Côte.

Inte tveka och boka din hyrbil Genève City idag.

Populära destinationer