Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lugano Flygplats

På Lugano Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Lugano Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Lugano Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Toyota Aygo och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lugano Flygplats.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Toyota Avensis och Volkswagen Golf. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Audi A4, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Audi A4 Avant Estate och Mercedes C Class. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Lugano Flygplats är Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Lugano Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lugano Flygplats

Lugano erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall Fätschbach Fälle, Aabach Wasserfall och Stüber Fall. Fätschbach Fälle är belägen ungefär 8 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Sjöar av Sihlsee mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Parker Horben och Schloss Heidegg, Naturreservat In der Schweig och Bannriet-Spitzmäder, Kyrkans Grossmünster, Fraumünster och Kirche St. Peter, Castle Schloss Amberg och Hallwil, Dam Luzzone Damm och Staudamm Zevreila, Monumentet Mittelpunkt der Schweiz, Stadion Letzigrundstadion (Letzigrund) och Hardturm, Torn Blosenbergturm och Dalen Urserental, Oberhalbstein och Klöntal.

Inte tveka och boka din hyrbil Lugano Flygplats idag.

Populära destinationer