Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Bern Flygplats

På Bern Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Bern Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Bern Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Schweiz innehåller Toyota Aygo och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Bern Flygplats.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Peugeot 207 Stationwagon, Renault Modus, Volkswagen Polo och Ford Fiesta. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon, Toyota Avensis och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Bern Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Bern Flygplats

Bern erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Du kommer att hitta Vattenfall Giessbachfälle, Staubbachfall och Trümmelbachfälle är mycket populära platser att besöka för många turister. Vattenfall Giessbachfälle Är endast 34 mil och kommer att göra en stor dag. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Sjöar av Gerzensee mycket rekommendation.
Några andra förslag omfattar Park Freilichtmuseum Ballenberg, Naturreservat Naturschutzgebiet Häftli, Kyrkan Münster Bern, Castle Chateau d'Estavayer le Lac och Hallwil, Monumentet Mittelpunkt der Schweiz, Torn Sendeturm Gibloux och Blosenbergturm och Dalen Kandertal, Emmental och Diemtigtal.

Inte tveka och boka din hyrbil Bern Flygplats idag.

Populära destinationer