Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lausanne City

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Lausanne City. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Lausanne City. Hyrbil Lausanne City är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lausanne City.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series och Audi A4.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Citroen Jumper 8 Seater. Det finns också Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 och Mercedes SLK i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Lausanne City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lausanne City

Lausanne City erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Genèvesjön (Lake Geneva), Lac Brenet, Lac de Joux och Lac de la Gruyère, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Du kanske också vill ha Château de Chillon (en Byggnader).
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Chapelle de Montpetot, Chapelle de l'Espérance och Chapelle de Chaffois, Castle Château de Joux, Chateau d'Yverdon och Château de Bossey, Stadion Stade de Genève, Torn Sendeturm Gibloux och Dalen Vallée de Joux, La Côte och Pays d'Enhaut.

Inte tveka och boka din hyrbil Lausanne City idag.

Populära destinationer