Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lugano

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Lugano sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Lugano är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Lugano finns i många former och storlekar. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lugano.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Några för vår Standard storlek fordon är Volkswagen Golf, Toyota Avensis och Ford Focus Stationwagon, medan fullstorlek kan vara liknar Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series och Audi A4. Alla dessa bilar är ett utmärkt val för körning av alla avstånd. Alla dessa större fordon kan också ha en automatisk växellåda som ofta är önskvärt när du reser längre sträckor.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Citroen Jumper 8 Seater. Det finns också Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 och Mercedes SLK i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Lugano fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lugano

Lugano erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Lago di Lugano, Laghetto di Muzzano, Comosjön (Lago di Como) och Lago Maggiore (Maggiore), så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Park Intra-C.so Cobianchi Är också en fantastisk plats om du får tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkan Madonna di Ghisallo, Castle Castello di Trezzo, Dam Verzasca Damm, Köpcentrum OrioCenter, Stadion Autodromo Nazionale Monza och Dalen Centovalli, Valle Verzasca och Valsassina.

Inte tveka och boka din hyrbil Lugano idag.

Populära destinationer