Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Zürich City

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Zürich City. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Zürich City. Hyrbil Zürich City är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Zürich City.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Volkswagen Polo, Renault Modus, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon hittar du i vår nästa kategori upp. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series och Audi A4.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Citroen Jumper 8 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Zürich City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Zürich City

Zürich City erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa populära platser för många turister är Vattenfall Rhenfallet (Rheinfall) och Aabach Wasserfall, med Rhenfallet (Rheinfall) belägna bara Vattenfall kilometer bort. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Sjöar av Katzensee, så kontrollera dessa är du har tid.
Några andra förslag omfattar Parker Horben och Schloss Heidegg, Naturreservat Machme och Giritz, Kyrkans Kirche St. Peter, Fraumünster och Grossmünster, Castle Burg Meersburg, Hallwil och Wolfsberg, Stadion Letzigrundstadion (Letzigrund) och Hardturm, Torn Blosenbergturm och Dalen Lorzentobel, Hürital och March.

Inte tveka och boka din hyrbil Zürich City idag.

Populära destinationer