Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Zürich Flygplats

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Zürich Flygplats sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Zürich Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Zürich Flygplats finns i många former och storlekar. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Zürich Flygplats.

Om dessa verkar lite för liten är detta inte ett problem. Vår ekonomi och kompakt kategori av bilar är större. I kategorin ekonomi kan du hitta bilar som Peugeot 207 Stationwagon, Renault Modus, Volkswagen Polo och Ford Fiesta. Dessa bilar kommer med utmärkta hyra satser, ljus på bränsle och ett bra val för körning i staden. Ford Focus Stationwagon, Toyota Avensis och Volkswagen Golf Erbjuds också på den här platsen.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Citroen Jumper 8 Seater och Toyota Minibus 9 Seater. Business hyresgästers hittar eleganta fordon i kategorierna våra Premium och lyx. Dessa typer av fordon är Mercedes E200, Mercedes E200 Stationwagon, Audi A8, Mercedes SLK, Mercedes E220 och Mercedes ML400. Hyrbil Zürich Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Zürich Flygplats

Zürich erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall Rhenfallet (Rheinfall) och Aabach Wasserfall när de går till Zürich. En annan typ av attraktion på din lista bör Sjöar av Katzensee.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Parker Horben och Schloss Heidegg, Naturreservat Machme och Giritz, Kyrkans Kirche St. Peter, Grossmünster och Fraumünster, Castle Burg Meersburg, Hallwil och Wolfsberg, Stadion Hardturm och Letzigrundstadion (Letzigrund), Torn Blosenbergturm och Dalen Lorzentobel, Seerücken och Hürital.

Inte tveka och boka din hyrbil Zürich Flygplats idag.

Populära destinationer