Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Bern

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Bern. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Bern. Hyrbil Bern är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Toyota Aygo och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Bern.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Volkswagen Golf, Toyota Avensis och Ford Focus Stationwagon. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Volkswagen Passat 2.0, Audi A4 Avant Estate, Mercedes C Class, BMW 3 series och Audi A4.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Bern är Volkswagen Touran 5 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Citroen Jumper 8 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Bern fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Bern

Bern erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall Giessbachfälle, Staubbachfall och Trümmelbachfälle. Giessbachfälle är belägen ungefär 38 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Sjöar av Stausee Wohlen, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Park Freilichtmuseum Ballenberg, Naturreservat Naturschutzgebiet Häftli, Kyrkan Münster Bern, Castle Chateau d'Estavayer le Lac, Torn Sendeturm Gibloux och Blosenbergturm och Dalen Kandertal, Emmental och Diemtigtal.

Inte tveka och boka din hyrbil Bern idag.

Populära destinationer