Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sierre

På Sierre, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Sierre är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Sierre finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sierre.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 207 Stationwagon och Renault Modus. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Toyota Avensis, Volkswagen Golf och Ford Focus Stationwagon.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Toyota Minibus 9 Seater, Volkswagen Touran 5 Seater, Citroen Jumper 8 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Ford Galaxy 7 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sierre fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sierre

Sierre erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Du kommer att hitta Vattenfall Iffigenfall, Simmenfälle, Trümmelbachfälle och Staubbachfall är mycket populära platser att besöka för många turister. Vattenfall Iffigenfall Är endast 12 mil och kommer att göra en stor dag. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Sjöar av Daubensee mycket rekommendation.
Några andra förslag omfattar Bron Ganterbrücke, Byggnader Château de Chillon, Dam Grande Dixence Dam, Mauvoisin Damm och Barrage de Mauvoisin, Torn Stütze der Seilbahn Gant-Hohtälli och Sendeturm Gibloux och Dalen Lötschental, Kandertal och Saastal.

Inte tveka och boka din hyrbil Sierre idag.

Populära destinationer